Kaksoset

Kaksosten vuodenaika

Luonto on upeimmillaan ja valmistautuu siirtymään kesäaikaan silloin kun Kaksoset syntyvät. Kukat kukkivat ja tuoksuvat tuhansissa väreissä ja koko ajan syntyy jotakin uutta entisten lisäksi. Näin se tuntuu olevan Kaksosillakin, jotka eivät turhan pitkäksi aikaa malta pysähtyä samoihin maisemiin. Koko ajan pitää olla vireillä joku uusi idea tai mieluummin useampia yhtä aikaa. Levottomana sieluna Kaksonen osaa kyllä suvereenisti olla aloittamassa yhtä jos toistakin projektia, mutta loppuun saattaminen ei onnistu ihan yhtä helposti. Kaksosten tehtävänä onkin luoda uusia näköaloja uteliaisuutensa ohjaamina ja antaa muiden viedä päätökseen ne asiat, jotka tuntuvat vaivan arvoisilta. Kaksosia moititaan usein kaksinaisuudesta heidän nopeasti vaihtelevien mielipiteidensä vuoksi, mutta kysymyksessä on puhdas ja vilpitön uteliaisuus, joka ei ehdi murehtia eilisen päivän puheita.

Hallitseva planeetta

Kaksosten hallitseva planeetta on Merkurius, joka tiedonvälityksen kosmisena komeettana sukkuloi tietoisen ja alitajuisen maailman välillä pelkoa tai epävarmuutta tuntematta. Useimmiten Kaksosen voi tunnistaa hänen puhelahjoistaan ja ainutlaatuisesta kyvystään sopeutua uusiin ja arvaamattomiin tilanteisiin. Tuskin löytyy sellaista paikkaa tai tilannetta, jossa Kaksonen jäisi sanattomaksi. Joskus yhteys löytyy kymmenien kevyiden aasinsiltojen välityksellä, mutta se ei tunnu Kaksosia häiritsevän. Kun puhuu riittävästi niin jotain osuu aina kohdalleenkin. Liika puhuminen ja selittäminen muodostuu suoranaiseksi ongelmaksi monille Kaksosille, jotka lopulta itsekin eksyvät luomaansa sanojen ja käsitteiden viidakkoon.

Rakkaus

Kaksosen suurin haaste on oppia kuuntelemaan ja pitämään suunsa kiinni ainakin kymmenen sekuntia sen jälkeen kun toinen on lopettanut oman osuutensa. Tuon kymmenen sekunnin aikana Kaksosen loputtomalta vaikuttava aivokapasiteetti on järjestellyt vaikeimmatkin asiat kohdalleen ja järkevät kommentit tipahtelevat kuin jäiset rakeet vastaväittäjän avonaiseen kaulukseen. Varokaa siis vaikenemaan pystyvää Kaksosta ellette ole liikkeellä puhtain paperein. Etenkin ihmissuhteissa Kaksoseen on syytä suhtautua pienellä varauksella ensimmäiset pari viikkoa, sillä uteliaana tyyppinä Kaksonen ei malta jättää tutkimustaan kesken, vaikka olisikin jo varma suhteen mahdottomuudesta.

Seksi

Kaksosen seksuaalinen käyttäytyminen on yhtä arvaamatonta kuin hänen muukin toimintansa. On aivan turha yrittää päätellä Kaksosen intohimosta hänen kiinnostuksensa määrää. Kaksonen on seksuaalisesti tunteeton tyyppi, jota ei huijata eroottisella osaamisella parisänkyä pidemmälle. Kaksonen ei omasta tahdostaan ole valmis sitoutumaan ellei juttu luista molempiin suuntiin ja mahdollista älyllistä kumppanuutta. Rakasteleminen Kaksosen kanssa on parhaimmillaan sukellus tuhansien variaatioiden suloiseen sekamelskaan, joka ei koskaan toistu samanlaisena. Kaksonen liikkuu myös erotiikan maailmassa sujuvasti henkisen ja fyysisen tyydytyksen välimaastossa jättäen taakseen monia särkyneitä sydämiä ennen kuin löytää sen oikean.

Kaksosten valttikortit

Kaksonen on älyllinen ja liikkuva kaupunki-ihminen, jolla on suuri sopeutumiskyky, valpas mieli ja paljon levotonta kyselevää uteliaisuutta. Monipuolisuus ja lahjakkuus puhumisen, kirjoittamisen ja kaikenlaisen kommunikoinnin alueella antavat vaihtelunhaluiselle Kaksoselle monia vaihtoehtoja toteuttaa itseään. Ilmaisu on hyvin sujuvaa ja vapaata. Oppimiskyky on hyvä kuten myös apinointikyky. Kaksosen tehtävä on välittää tietoa maailmalle.

Kaksosten heikkoudet

Kaksosen heikkouksia ovat pinnallisuus ja tuuliviirimäisyys, jotka tosin tuottavat eniten vaikeuksia ympäristölle. Kestävyyttä ja pitkäjännitteisyyttä ei liikkuvalta Kaksoselta myöskään löydy. Jos asiat jumiintuvat tulee vilkkaasta Kaksosesta hermostunut kakara, joka ei ota enää mitään vastuuta mistään. Suulas Kaksonen hallitsee myös valehtelun hienoimmat tekniikat ja pystyy käyttämään niitä epärehellisiin tarkoituksiin varsin tuottavasti.

Kaksosten sairaudet

Älyllisesti toimeliaan Kaksosen perusongelma kohdistuu päähän ja siellä hermostollisiin ylikuumenemisiin ja häiriöihin, joista saattaa seurata hermoromahduksia. Elimellisesti ovat vaaravyöhykkeessä keuhkot altistaen keuhkosairauksille ja keuhkokuumeelle. Peruskaksonen tosin suojaa keuhkojaan aktiivisesti tervalla ja nikotiinilla, joten täytynee lisätä luetteloon tuo pelätty keuhkosyöpä.

 

Rakkaushoroskooppi kaksoset miehestä

Oletko löytänyt miehen, joka on kuin kotonaan kaikkialla minne hän kanssasi kulkeekaan, joka tulee toimeen kaikkien kanssa ja osaa keskustella asiantuntevasti asioista, joista ei ole koskaan aikaisemmin kuullut edes puhuttavan, Kaksosmies toteuttaa Merkurius-planeetan mukaista Jumalten sanansaattajan roolia pyrkien oppimaan kaiken mahdollisen kaikista mahdollisista asioista voidakseen sopivan tilanteen tullen asettaa kaiken, mitä toiset syvällä rintaäänellä todistavat, kyseenalaiseksi. Turha kuvitella, että olisit hänen puolisonaan missään erityisasemassa, pikemminkin päinvastoin ja jotta voisit säilyttää Kaksosmiehen kunnioituksen, sinun on hyvä olla tietoinen joistakin asioista hänen lapsuudessaan ja sitä kautta tässäkin päivässä. Käytän sanaa kunnioitus, koska se on suurin rakkauden osoitus, jonka Kaksosmieheltä saa irtoamaaan. Hän voi kyllä sanoa rakastavansa sinua ja se on kyllä totta silloin kun hän sanoo sen, mutta tunnin kuluttua hän saattaa sanoa sen jo jollekin toiselle. Häntä et koskaan tule omistamaan.

Pienenä lapsena, jo ennen puhumaan oppimistaan, Kaksoispoika kiinnittää huomiota sanoihin, joilla vanhemmat pystyvät järkyttämään toisiaan. Oppivaisena lapsena hän painaa nuo ilmaisut ja äänenpainot mieleensä, pystyen pian puhumaan opittuaan käyttämään tätä tietoa aina halutessaan jotain. Vielä kapaloissa pyöriessään hän oppii isältään, millä tavalla äidille pitää puhua saadakseen myönteisen vastauksen ja tämän äiti saa katkerasti tulla huomaamaan. Hän tulee antaneeksi Kaksospojalleen uudelleen ja uudelleen luvan tehdä asioita, joita ei sitten kuitenkaan voi hyväksyä. Niinpä Kaksospojan täytyy vielä oppia selittämään kaiken tekemänsä äidin hyväksymällä tavalla ja näin hänestä kehittyy sanataidon mestari.

Pikkupoikana hän ei halua mitään niin paljon kuin saada olla ja leikkiä isänsä kanssa, mutta isällä on paljon muutakin tekemistä - kuten esimerkiksi äiti, jolle täytyy aina puhua paljon ja antaumuksella. Näin Kaksospoika tuntee tulleensa hylätyksi isän toimesta eikä hän myöhemminkään tunne oloaan kovin hyväksi miesten seurassa, koska ei voi luottaa heihin. Hän kehittää muutaman toimivan kaverisuhteen ja pitäytyy sitten niissä.

Sinun kannaltasi tämä ei välttämättä ole kovin hauskaa, sillä voit kai arvata keiden kanssa hän sitten tulee oikein hyvin toimeen. Aivan oikein. Naisia hän on oppinut käsittelemään ja heitä kyllä parveileekin hänen komean ja nuorekkaan olemuksensa ympärillä kuuntelemassa hänen hassuja ja hauskoja juttujaan, sekä nauttimassa hänen huomiostaan heitä jokaista kohtaan. Niinpä niin; Hän kyllä osaa löytää oikeat sanat jokaiselle ympärillään olevalle naiselle ja tulee vastalahjaksi saamaan heiltä apua niin työssä kuin harrastuksessakin. Rumasti sanottuna hän käyttää naisia hyväkseen, mutta koska he kuitenkin nauttivat niin täytynee muuttaa tuo ilmaisu vaihtokaupaksi. Hän sanoo mitä he haluavat kuulla ja he taas tekevät mitä hän haluaa. Reilua vai mitä?

Sinulta hän odottaa ennenkaikkea ystävyyttä ja kumppanuutta. Mitä vähemmän kyselet hänen tekemisiään ja olemisiaan, sitä vähemmän hänen tarvitsee valehdella sinulle. Äidilleen hän on oppinut selittämään kaiken parhainpäin ja niin hän tekee automaattisesti sinunkin kanssasi. Uskalla nauttia hänen tempauksistaan ja uusista löydöistään ilman epäilyksiä ja pääset mukaan tutkimusmatkalle universumin ihmeelliseen todellisuuteen, joka hänen tulee välittää oman oivalluksensa kautta myös muille ihmisille