Menee taas testien tekemiseksi, mutta menköön :).

Täältä löytyi tämänkertainen testi.

Pikatestin mukaan minussa on eniten Kalaa. Ja rapuakin. Vähiten Oinasta.

Kala on idealisti, joka suhtautuu elämään syvällisesti. Häntä kiinnostavat keskustelut esimerkiksi taiteesta, ihmisyydestä ja filosofiasta. Hän on aidosti kiinnostunut muista ihmisistä. Hän luottaa pitkälti intuitioon myös ihmissuhteissa, ja hänen on helppo eläytyä toisten ihmisten tunteisiin.
Empaattisuuden ja ymmärtävyyden takia kalasta on helppo pitää. Vilpittömyytensä ja hyväntahtoisuutensa takia kala toimii usein muiden hyväksi.Kalan herkkyyden takia on tärkeää, että hän valitsee ympärilleen ihmisiä, joiden seurassa hänellä on hyvä olla.
Kala elää mieluiten vakiintuneessa suhteessa ja valitsee kumppanin, joka on syvällinen ja luotettava tunneihminen.

Pidemmän testin mukaan minussa on eniten Rapua, toiseksi eniten Vesimiestä. Vähiten Oinas.

Rapu:
Tunteellisuus ja herkkyys ympäristön tarpeille on hyvin tärkeä osa ravun elämää. Turvallisuudentarve on suuri sekä tunteellisella että aineellisella tasolla. Siksi rapu usein kerää tavaraa ympärilleen. Turvallisuudentarve johtaa myös siihen, että hänellä on taipumus pitää kiinni menneistä. Rapu arvostaa perhe-elämää ja hänellä onkin usein iso perhe. Parisuhteessa hän on lämminhenkinen ja tunteellinen. Rakkaus on hänelle omistautumista ja hän todella tarvitsee rakkautta tunteakseen elämänsä turvalliseksi. Rapu on merkeistä sopeutuvaisin.

Vesimies:
Vesimiehellä on mieltymys epäsovinnaiseen ja erilaiseen ja haasteet virkistävät häntä. Mitä vaikeampi tehtävä on edessä, sitä suurempi on hänen motivaationsa onnistua.
Vesimiehellä on luomisvoimaa, minkä takia hän voi olla erityisalojen keulakuva, kuten tiedemies, keksijä tai filosofi. Vesimies toimii enemmän älyllään kuin käsillään.
Parisuhteessa vesimiehellä on tarve säilyttää itsenäisyytensä ja oma persoonansa. Hän arvostaa suhteessaan ystävyyttä. Parhaiten hänelle sopii joko Kaksoset tai Vaaka.