Emilia

Latinasta käännös innokas, uuttera.

 

Rauhallinen tyttö, ei sairastele erityisesti, ainoastaan hermostosysteemi epätasapainossa. Reagoi rangaistuksiin voimakkaasti, varsinkin jos se on tehty ilman syytä. Sen hän muistaa koko elämänsä. Pitää rauhallisista leikeistä. Viettää aikaansa usein itseään vanhempien kanssa. Pitää hauskoista ja huvittavista tarinoista. Ei osaa ainoastaan kuunnella vaan kertoo niitä itsekin ja keksii uusiakin. Kehittynyt mielikuvitus. Osaa matkia tuttujensa tapoja ja puhua heidän äänellään.

 

Opiskelee erinomaisesti, vaikka ei kiinnitäkään paljoa huomiota läksyihin: nappaa kaiken lennosta ja tämä riittää hänelle. Valitsee itse ystävänsä monien halukkaiden joukosta. Emilialla on paljon ystäviä, mutta suhtautuu naispuolisiin vaativammin kuin miehiin. Ei ole yksinkertaista tulla hänen ystäväkseen. Miehiä hän pitää suurina lapsina. Hän pitää miesten tavasta miettiä ja heidän loogiset päätelmät, jotka eroavat ystävättäristä.

Naimisiin menee 23 tai 25v ikävuoden jälkeen. Ei ole kiire lastentekoon. Yrittää ensin hankkia kodin perustan perheelle. Valitsee miehekseen rauhallisen ja harkitsevaisen henkilön. Häntä ei liikauta partnerin materiaalinen tilanne: he hankkivat kaiken yhdessä.

Kesä-Emilia: rauhallinen ja tasapainoinen. Erittäin sydämellinen. Antaa paljon aikaa perheelleen. Rakastaa kasvimaata ja kukkia. Koko asunto on kukkien peitossa, ruukuissa on harvinaisia kasveja. Joskus tämä saattaa tulla hänen ammatikseen.

 

Anna, Anne, Hanna

Muinaisheprean sanasta siunaus, autuus, hannah=armo; jumalten ihanuus.

Jo varhaisesta lapsuudesta ilmenee hänen tärkein luonteenpiirteensä: hyvyys. Hän hoivaa mielellään eläimiä. Hoivatessaan nukkejaan käyttäytyy kuin ne olisivat oikeita lapsia. Hieman vanhempana auttaa naapurin mummoja. Rakkaiden ja läheisten huolet ovat hänen huoliaan. Jotkut käyttävät häntä hyväkseen, mutta Anna ei loukkaannu. Usein hän on erittäin viehättävän näköinen. Osaa ommella, pukeutuu kauniisti ja rakastaa kaikkea kaunista. Erinomainen lohduttaja. Hänelle sopii ihmisläheinen työ. Hän voi olla esim sairaanhoitaja, opettaja, kasvattaja. Tekee työtään täydestä sydämestä, eikä materiaalisella puolella ole väliä. Hän on aika pienikokoinen ja omaa erittäin kehittyneen intuition.

 

Anna on kyvykäs rakastamaan sairasta, juoppoa, epäonnista ihmistä tai psykopaattia eikä koskaan valita valintaansa. Hän on uskollinen vaimo, rakastava äiti ja erinomainen anoppi. Ei siedä petturuutta, mikä on hänelle suurin trauma. Pystyy antamaan anteeksi, unohtaa ei milloinkaan. Mikäli kohtaa vääryyttä, sulkee ne sisälleen ja odottaa parempia aikoja. Hänellä riittää kärsimystä elämässään ja joskus voi syntyä kuva, ettei hän edes karta sitä.